Welkom.Wie ben ik.Tip.Formulieren.Links.Contact.

Mijn naam is Focco van der Waal, zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadviseur.

Na een uitgebreide carrière als financieel adviseur in het bankwezen, ben ik sinds 2000 actief als hypotheekadviseur.

Mijn ervaring heb ik o.a. opgedaan bij de Putman Groep in Vlaardingen waar ik begonnen ben als adviseur in de hypotheken, waarna ik bij Hemelraad & Keijzer Hypotheekadviseurs in Naaldwijk als franchisenemer heb gewerkt.

Ruim 7 jaar ben ik nu geheel zelfstandig actief onder de naam Maas en Waal Hypotheken in Vlaardingen. Ik heb mijn kantoor aan huis.

Hier bent u altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, maar uiteraard kom ik graag bij u aan huis voor een persoonlijk advies op maat. Mijn werktijden zijn zeer flexibel: ik ben ook beschikbaar voor afspraken ‘s avonds en op zaterdag.

Bij mijn klanten sta ik bekend om mijn persoonlijke aanpak en betrouwbaar en transparant advies. Mijn meeste klantrelaties zijn dan ook langdurig, waarbij ik betrokken blijf bij veranderingen in de persoonlijke situaties die van invloed kunnen zijn op de hypotheek. Mijn streven is ook te werken aan een “lifetime” relatie met mijn klanten. Mijn klantenkring zit voornamelijk geconcentreerd in Vlaardingen en omstreken en het Westland. Daarnaast heb ik ook hypotheken geregeld voor klanten die in andere delen van het land wonen of zijn gaan wonen.

Ik beschik over een gedegen en up-to-date kennis van de ontwikkelingen en nieuwe producten in de markt. Door mijn goede connecties met de verschillende geldverstrekkers bent u verzekerd van snelle en zeer concurrerende offertes.   

In mijn vrije tijd voetbal en golf ik. Verder is koken een van mijn grote hobby’s en breng ik veel tijd door met ons dochtertje Pam.

Ik hoop snel een afspraak met u te maken.